Wat deed ik deze zomer?
Inloggen
Winkelmandje
NederlandsNederlands
NIEUW
Gioia pennen NIEUW
Caran d'Ache 849 rollerpen
Kaweco Collection Dark Oli
Montblanc Pix Deep Green
Levering met PostNL!
We zijn er om te helpen

Wat deed ik deze zomer?

Wat deed ik deze zomer?
Geplaatst op 25-9-2021 door Frank
Als pengebruiker had ik deze zomer twee prachtige cadeaus voor me.

Ten eerste

Nadat we vorig jaar niet konden gaan, waren we erg enthousiast om deze zomer terug naar Portugal te kunnen. We zijn al een paar keer eerder in Portugal geweest en daar nemen we ook een dag de tijd om de hoofdstad Lissabon te bezoeken. Het is iets meer dan een uur rijden met het openbaar vervoer en een heerlijke stad om te bezoeken. Als persoon die van pennen houdt, bezoeken we natuurlijk elke pennenwinkel die we kunnen als we op een andere plaats zijn. In een high-end winkelstraat in Lissabon is ook een Montblanc-boetiek en bij binnenkomst werden we begroet door een zeer vriendelijke dame, die ons rondleidde en hielp bij mijn zoektocht. Omdat we de pennen van de huidige lijnen kenden, vroegen we of ze oudere speciale edities had die ze ons kon laten zien.
En daar stond hij dan, in een speciaal hoekje van de winkel, mijn oog viel er meteen op. De Homer limited edition writer's edition, in oranje/rood en goud.
Toen wist ik het, ik vind deze pen heel leuk en hij moest mee naar huis, wat gelukkig ook gebeurde.

Montblanc Homer limited edition
(standaard afbeelding)

Ten tweede

Mooie pennen verdienen een mooie etui en aangezien mijn betrouwbare Visconti 3 pennenetui ruim over zijn 15e verjaardag is en met mij op vele reizen heeft gereisd, was het tijd voor een nieuwe etui. Deze keer had ik echter liever iets met wat meer kleur.
Via een vriend werd ik doorverwezen naar GlamourUnique, ze tonen veel van hun producten op hun Instagram-pagina en het toonde gewoon de kwaliteit en het vakmanschap.
Gelukkig hebben ze al een pennenetui die ze maken en hoef ik alleen nog maar de kleuren te kiezen waarin ik hem wil hebben. Daarna is het 4 weken wachten en is het op maat gemaakte en handgemaakte etui klaar. De onderlinge communicatie is erg goed en het vakmanschap is uitstekend.
Naast etuis maken ze een breed scala aan andere lederwaren die je kunt zien op hun Instagram-pagina (link)
Zo kun je ook met hen in contact komen.
Ik krijg geen commissie, alleen een zeer tevreden klant die mijn ervaring met hen deelt.

Glamor Unique 3 pen pencase

Ik denk dat dit mijn eerste post op deze blog is waar ik ervaringen en items uit mijn persoonlijke winkelervaringen deel. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

Al het laatste nieuws direct per mail ontvangen?

Registreer je voor onze nieuwsbrief en wij doen de rest

Volgs ons ook op social media!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Fontoplumo

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20211128 06:20:38 PC11False0FalseTrue220102